Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Cimifar Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1979 από τον κ. Χρήστο Μυράλη, ο οποίος είναι και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην αποκλειστική εισαγωγή και διανομή O.T.C προϊόντων. Παραφαρμακευτικά προϊόντα, φαρμακευτικά καλλυντικά, προϊόντα διαίτης, υποκατάστατα ζάχαρης, σοκολάτες χωρίς ζάχαρη, προϊόντα για διαβητικούς, για όσους ακολουθούν υγιεινή διατροφή,  καραμέλες παιδικές και ενηλίκων χωρίς ζάχαρη για το λαιμό και το βήχα, καθώς και γλυφιτζούρια για παιδιά κάτω των 3 ετών. Ένα μεγάλο κομμάτι της εταιρείας μας, δραστηριοποιείται με γυαλιά διαβάσματος και ηλίου, ορθοπεδικά προϊόντα, ωτοασπίδες, περιοδοντικές οδοντογλυφίδες, αιμοστατικά προϊόντα, αποσμητικά spray στόματος και υποκατάστατα τσιγάρου.

Η εταιρεία Cimifar Ε.Ε. έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία από τα μεγαλύτερα εργοστάσια ανά τον κόσμο όπως: Dr.C.Soldan (Γερμανία), Asepta (Μονακό),  Sunoptic (Ιταλία), Brothier Laboratoires (Γαλλία), Universal Toiletries Corporation Ltd (Αγγλία), Dr. Munzinger Sport (Γερμανία), Podium/Biotap (Ισπανία), Vivadeau (Γερμανία), AsoMagnetty1000 (Ιαπωνία), Soyez (Γαλλία), CimifarOttica (Ιταλία), Elly (Ισπανία).

Η εταιρεία μας είναι 40 χρόνια πιστή στο χώρο του φαρμακείου, διαλέγοντας με πολύ αυστηρά κριτήρια, προϊόντα με αυστηρές προδιαγραφές.

Με συμμετοχή στις περισσότερες κλαδικές εκθέσεις που γίνονται στην Ελλάδα, ο στόχος της Cimifar είναι να ανακαλύπτει καινοτόμα προϊόντα από μεγάλα εργοστάσια με υψηλή ποιότητα κατασκευής, με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής του καταναλωτή.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο βασικός παράγοντας ανάπτυξης της επιχείρησης μας είναι η διατήρηση εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι πελάτες αλλά και οι υπάλληλοι μας.

Βασική αρχή της φιλοσοφίας μας είναι η ποιοτική, σταθερή και συνεπής εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας με τρόπο που να καλύπτει τις απαιτήσεις τους και να ξεπερνά τις προσδοκίες τους.

Η φιλοσοφία της Cimifar βασίζεται στην μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών της. Για την εκπλήρωση του στόχου αυτού η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές από επώνυμους οίκους του εξωτερικού.
 
Η εταιρεία μας επιλέγει να εισάγει προϊόντα μόνο από Ευρώπη, υψηλής ποιότητας πάντα, πιστοποιημένα με ISO και CE. Στόχος της εταιρείας μας είναι επίσης κάθε Έλληνας καταναλωτής να χρησιμοποιεί τουλάχιστον ένα από τη γκάμα των προϊόντων μας.

Το κομβικό μας κεφάλαιο και το καίριο πλεονέκτημα στην κάθε αναπτυξιακή μας προσπάθεια είναι οι άνθρωποί μας.

Η Cimifar είναι μια πλήρως οργανωμένη εταιρεία με:

  • Τμήμα νομικό & οικονομικό
  • Τμήμα πωλήσεων
  • Τμήμα marketing & διαφήμισης

 

ΔΙΑΝΟΜΗ

Τα περισσότερα προϊόντα μας διανέμονται σε αποκλειστική βάση στα φαρμακείακαι κάποιαπροϊόντα από τη γκάμα μας, βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα. Η εταιρεία διαθέτει ένα ικανό και οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομών σε όλη την Ελλάδα. Η διανομή των προϊόντων μας γίνεται από δικά μας μεταφορικά μέσα.

Τα γραφεία και οι αποθήκες της Cimifar βρίσκονται στην Καισαριανή σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Επίσης υπάρχει υποκατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη το οποίο ελέγχει την αγορά της Θεσσαλίας καθώς και της Μακεδονίας - Θράκης.